Offerkofta, inte det jag vill uppnå.

Offerkofta, inte det jag vill uppnå. Så jag ska försöka förkara enkelt att vi båda 2 har varit otrogna mot varandra.

Ingen bra kombination alls.

Vi båda har förstört vår relation på olika sätt tillsammans, så jag är inte ute efter att trycka ner Xet eller svartmåla henne.

det jag där emot kommit på med mig själv är att jag har varit medberoende i hennes störning. Jag har inte kunnat lämna henne eftersom jag aldrig haft något skäl. Jag vändate på att få en förklaring och om kunde hitta tillbaka. Hur skulle jag veta att hon hade en egen agenda att stick och sedan klippa alla band.

Jag ser ju nu att skamen att berätta för alla varför jag föröskte vara kvar i en rutten relation var för stor för mig att visa andra. Jag ljög för mig själv när jag hoppades att vi skulle hitta tillbaka. Jag ser ju själv att relationen var dödsdömd och det som sedan skedde var en plågsam utdragen smärta som jag tror vi båda skulle vilja slippa.

Hoppas att hon hittar sitt kall men framförallt så hoppas jag att hon börjar se och förstå sina problem och se till att få ordning på dom. annars så kommer hon att bära med sig det in i nästa relation. möjligt att hon klarar sig utan skador men den som blir lämnad kommer bli förkrossad för troligtvis så har han samma typ av personlighet som mig.

Jag ser det med mig själv att jag behöver fixa till mina problem innan jag ger mig in i en relation igen annars så tar jag med mig mitt skit och det slutar bara med tråkigheter så som jag ser det.

Problemet är att alla saker som har skett under min mentala härdsmälta så är hon delaktig i den precis på samma sätt som jag är delaktig. Jag tar inte hennes namn i texten för att då blir det svårare att hitta denna sida om någon skulle söka på hennes namn tex. om det fanns nerskrivet på denna Blogg.

Det min Blogg är tillför mig är så jag får skriva av mig primärt, så jag får ur mig mitt defragmenterad data som ligger och skramlar i huvudet. Det var en riktigt jobbig och psykist påfrestande 6 år av mitt liv som förstörde mig som person.

Jag förstår att jag är 100% ansvarig för mitt liv och vad jag väljer att göra med mitt liv, men när man blir manipulerad på det sättet som jag blev utsatt för så varken såg jag eller märkte att att min stora kärlek skulle hugga mig i ryggen medvetet. (jag var älskade henne och jag är godtrogen, sämsta kombon om någon gör på detta sättet mot mig).

Så det är en process för mig att bearbeta mig själv med att få ur mig vissa saker som dyker upp i mitt huvud när som helst så jag kan lägga det åt sidan sen istället för att grubbla.

Mitt X är jag jättebesviken på men jag är ännu mer besviken på mig själv. Jag håller på att ta ansvar för mitt liv och reda ut min soppa och hon är ansvarig för henne liv.

Jag skriver väldigt personliga saker om mig själv också som jag jag känner att jag behöver ta tag i för att få bättre kvalite dom sista åren jag har kvar att njuta av livet. Detta har varit det bästa verktyget jag har hittat än så länge.

Tyvärr så är jag varken Poet eller bra på sätta text, jag stavar som en kråka och särskriver helt klart bäst i hela Sverige. men det är inget jag tänker be om ursäkt för det får ni på köpet.

Ibland kan vissa inläggvara lite gnälliga tyvärr, men även jag har mina sämre dagar då det känns skönt att få gnälla.

Vill ni inte läsa och tycker att innehållet jag skriver är värdelöst så är det bara stänga sidan, om någon finner att det hjälper er att komma ur en skadlig relation så blir jag verkligen glad.

Offerkofta, inte det jag vill uppnå.

///Thomas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.