Idag så stapplar jag försiktigt mina första steg till vårdcentralen och söker hjälp.

Idag så stapplar jag försiktigt mina första steg till vårdcentralen och söker hjälp. Vilken helg det varit, fick hjälp av att skriva ner saker i Bloggen, men det var efter jag pratat med Emma igen så började bitarna falla på plats. Tänk att den flickan är så klok otroligt genomtänka saker som hon berättar och svarar.

Vilka problem jag har haft med mig själv. Det är jättejobbigt att se in i sig själv. Jag har aldrig gjort det förut allting har fungerat förut varför ändra ett vinnande koncept har jag levt med i hela mitt liv.

Utan att se mig omkring hur det har påverkat mig själv och alla runt omkring mig. Nu är det inte så att livet varit kaotiskt men jag själv har aktivt stoppat mig själv från att vara lycklig.

Nu tar jag dom första stegen till att må bra inombords och sluta ljuga för mig själv. Känns väldigt skönt måste jag säga. Jag aldrig jag gråtit så mycket som nu. det är relativt mycket men jag grät aldrig. Men det känns fint och skönt för det är glädje som kommer fram.

Även om jag varit otroligt negativ i vissa inlägg så har jag behövt skriva ner det och för mig så är det samma känsla som att skrika ut samma saker. Det är så laddat den perioden av mitt liv som jag tillslut kunde säga hej då, lycka till.

Sitter och tittar på klockan hela tiden när den ska slå 8:00. vill ringa och sätta igång processen.

Jag vet när jag försökt göra något åt saken innan så har jag aldrig kunnat fokusera på mig och mina brister. Jag var hela tiden uppluten kring att bara fokusera på en enda sak. Laga fixa det som är bortom min kontroll och att alltid ha den där ständiga känslan av oro, fy fan vilken jobbig tid det har varit!

Tror detta kom i rättans tid, jag känner att jag hade stagnerat vid en tidpunkt som totalt kontrollerade mitt liv och mina handlingar. Jag säger inte att det jag varit med om inte har hänt men jag kan inte ändra någon och jag kan inte förlåta någon som behöver förlåta sig själv.

Jag kan erkänna att jag har problem söka hjälp och jag kan se till så dom inte är ett problem längre efter det så kan jag förlåta mig själv och be om ursäkt till dom jag sårat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.